Ronaldo i majka Dolores Aveiro
 Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
IPAK NIJE ČUDOTVORAC

RONALDOVA MAJKA OTKRILA KOLIKO JE CRISTIANO BIO RAZOČARAN NAKON ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA 'Bio je silno tužan! Toliko je želio u to finale!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 20:05

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u utorak u Torinu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala svladali Juventus sa 2-1. Nakon što su eliminirali branitelja naslova Real Madrid, igrači Ajaxa izbacili su još jednog favorita, iako su u prvoj utakmici na domaćem terenu odigrali 1-1.

Nakon utakmice kamere su najviše po terenu 'hvatale' Cristiana Ronalda koji je bio vidno iznerviran porazom i ispadanjem. Na Instagram profilu i dalje stoji slika treniga prije utakmice, dok njegova Georgina ima nekoliko objava sa same utakmice što i ne čudi obzirom da je gotovo redoviti gost na svakoj.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 07:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid looks on with his mother Maria Dolores dos Santos Aveiro during his press conference after signing a new five-year contract with the Spanish club at the Santiago Bernabeu stadium on November 7, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
Ronaldo i majka Dolores Aveiro

Ronaldo nakon utakmice nije dao izjavu, štoviše - pobjegao je od sedme sile na presici, ali novinari su uspjeli za komentar upitati njegovu majku Dolores Aveiro.

Sve je zanimalo kako se Ronaldo osjeća nakon teškog poraza od Ajaxa, a majka im je otkrila:

- Bio je jako tužan. Silno je želio doći do finala. Ali, bude drugi put. Što mi je rekao? Mama, ne stvaram ja čuda - kazala je Dolores.

Linker
27. travanj 2024 00:24