Angel Martinez/Getty Images
ZA SVAKU POHVALU

'ŠIME VRSALJKO JE NAKON UTAKMICE IZ DŽEPA IZVADIO NOVČANIK, KLJUČEVE I MANEA' Stižu hvalospjevi za hrvatskog reprezentativca, oglasio se i Simeone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2020. 12:43

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je sjajnu utakmicu protiv Liverpoola u osmini finala Lige prvaka.

Vatreni as potpuno je ukrotio jednog od najopasnijih igrača Liverpoola Sadija Manea, te ga je zamalo 'isključio' iz igre budući je iznervirani Senegalac zamalo do poluvremena zaslužio isključenje, te ga je na poluvremenu Jürgen Klopp bio prisiljen zamijeniti.

"U prvom se poluvremenu odlično nosio s Maneom, a to nikada nije lagan zadatak. Uspio je iznuditi i žuti karton Senegalca, a umalo i drugi što je u konačnici primoralo Kloppa da ga izvadi iz igre. Više mu je problema zadavao Origi, ali niti u tom okršaju nije imao previše problema. U posljednjem je napadu Liverpoola također imao sjajnu reakciju kada su gosti mogli doći do pogotka", piše Marca o Vrsaljkovoj igri.

Lijepe riječi za povratnika Vrsaljka koji je izbivao s nogometnih travnjaka godinu dana zbog teške ozljede koljena, imao je i trener Diego Simeone.

"Ne volim govoriti o pojedincima, ali moram o Šimi protiv Liverpoola. Nije spreman, ali protiv europskog prvaka je igrao sa srcem i ostavio ga na terenu", kratko je komentirao Simeone.

Navijači su na društvenim mrežama nahvalili Vrsaljkov nastup protiv moćnih 'Redsa'.

"Po dolasku kući Vrsaljko je iz džepova izvadio novčanik, ključeve, mobitel i Manea", jedna je od šala koja se pojavila na Twitteru.

"Fenomenalno je kako se Vrsaljko probio u Atleticovu početnu postavu", napisao je jedan navijač, dok je drugi dodao: "Šime Vrsaljko je apsurdno podcijenjen. Lako ga vidim kako na ljeto prijeđe u redove kluba poput Arsenala."

Linker
25. travanj 2024 16:50