REUTERS/Alberto Lingria
BRZ OPORAVAK PORTUGALCA

SJAJNE VIJESTI ZA NAVIJAČE JUVENTUSA Španjolci tvrde: Cristiano Ronaldo se oporavio i bit će spreman za četvrtfinale Lige prvaka i okršaj protiv Ajaxa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2019. 13:51

Sjajne vijesti stižu za navijače Juventusa. Čini se da će Cristiano Ronaldo biti spreman za četvrtfinale Lige prvaka i susret koji će Stara dama odigrati idućeg tjedna s Ajaxom u Nizozemskoj, javlja španjolska Marca.

Portugalac je, podsjetimo, 25. ožujka ozlijedio bedro desne noge na utakmici Portugala i Srbije. Iako se na prvu činilo kako bi mogao duže izbivati, posljednje informacije govore da to neće biti slučaj.

"Ronaldo se nevjerojatno brzo oporavio i nastupit će u Amsterdamu gdje nastavlja lov na svoju šestu titulu u Ligi prvaka", tvrde Španjolci.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group B - Portugal v Serbia - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - March 25, 2019  Portugal's Cristiano Ronaldo receives treatment from medical staff     REUTERS/Rafael Marchante - RC1D8F5080C0
REUTERS/Rafael Marchante

Juve će prije srijede i susreta s Ajaxom u domaćem prvenstvu ove subote zaigrati protiv Milana. Ronaldo bi trebao biti na raspolaganju treneru Massimilianu Allegriju, ali vjerojatnije je da će ga ovaj poštedjeti kako bi što spremniji dočekao Ligu prvaka.

Linker
25. travanj 2024 23:09