Atletico Madrid defender Sime Vrsaljko (24) during the UEFA Champions League, round of 16 football match between Atletico de Madrid and Liverpool on February 18, 2020 at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain - Photo Ian Stephen / ProSportsImages / DPPI
Photo Ian Stephen / ProSportsImages / DPPI

SIMEONE JE U NJEGA VJEROVAO

ŠPANJOLSKI NOVINARI NE MOGU SE NAČUDITI ŠIMI VRSALJKU Nije ga bilo čitavu vječnost, a kada se vratio razdrmao je sve oko sebe

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2020. u 13:35

  • Nije ga bilo čitavu jednu vječnost, a onda se vratio i potiho razdrmao sve oko sebe. Španjolski novinari ne mogu se načuditi da je Šime Vrsaljko, nakon godinu dana pauze, teške operacije, u tako sjajnoj formi kakvu iskazuje otkako mu je Simeone počeo davati šanse. Od 26. siječnja 5 nastupa u Primeri, dva u Ligi prvaka. U svim nastupima visoki intenzitet, niti traga ozljedi i posljedicama duge pauze kakve obično sputavaju igrače.

    Vrsaljko je u prvoj utakmici s Liverpoolom bio izvanredan. Tada su ga mediji proglasili otkrićem, iako govorimo o igraču koji je već bio u Atleticu, pa se po povratku iz Intera uputio na operaciju. U njega je vjerovao Simeone, koji ga je još na jesen prijavio za Ligu prvaka i prvenstvo.

    Dao mu je veliku injekciju samopouzdanja, a da je doista računao na njega pokazivali su nastupi u ligi, te protiv Liverpoola. U uzvratu je bio na klupi, ali kada se lomilo stvari, u produžetku odmah ga je poslao na teren. Dobio je svježeg i rastrčanog igrača, punog energije, koji je maksimalno odradio svojih 30 minuta i pridonio povijesnom rezultatu Atletica.

    Iz drugih medija