Philipp Schmidli/Getty Images / Getty Images
'VRAĆA SE STARI MAKSIMIR'

SPREMA SE VELIKI, MOŽDA I PRESUDNI OKRŠAJ U DINAMOVOM ŠESNAESTERCU 'Visok je dva metra, 15 cm viši od nas, ali uopće se njime ne zamaramo'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. kolovoz 2018. 13:50

Ubojiti, gorostasni strijelac Guillaume Hoarau najjači je adut Young Boysa u Maksimiru. U prvom dvoboju nije zabio, u uzvratu gostujući navijači očekuju njegov gol.

- Uvijek želim zabiti, nisam uspio u prvoj utakmici, sam mi je to cilj. Ali imamo dovoljno ofenzivnih igrača, ne moram zabiti ja, bitno je samo da netko zabije. Ne osjećam poseban pritisak zbog toga, znamo po što smo ovamo došli i kakvu utakmicu igramo - kazao je Hoarau, koji je prije šest godina igrao protiv Dinama i u dresu PSG-a.

- Šest je godina puno. Bio sam tada mladić, sad sam puno zreliji, a i ovo je puno drugačija utakmica. Ovo je veća utakmica od one jer sad tek trebamo ući u Ligu prvaka, tada smo tamo već bili - rekao je Hoarau.

Može li Dinamova obrana zaustaviti seriju Young Boysa, 35 utakmica u kojoj su zabili gol?

- Može stati ta serija. Gledao sam ja njihove rezultate, mogu oni dati i primiti gol. Ne bojimo se nećega, ne razmišljam o tome, imamo sjajnu obranu, vrhunski napad. Bili smo ljuti na sebe što smo primili gol u prvoj utakmici, bili smo malo iznenađeni, ali ovaj put toga neće biti - kaže Emir Dilaver, koji će opet voditi bitku s Dilaverom.

- Visok je dva metra, 15 cm viši od nas, malo neobično je stajati kraj njega, ali na našem terenu ćemo još bolje izlaziti i biti bolji u skoku. Znamo kakvi su, znamo što hoće, što planiraju i to ćemo spriječiti. Drago nam je da se vraća stari Maksimir, da će ambijent biti takav, vjerujemo u sebe i Ligu prvaka.

Linker
18. travanj 2024 23:41