CROPIX
VESELA EKIPA IZ ŠAHTARA

SREBRNI HRVAT IZ RUSIJE NE VIDI DINAMO U LIGI PRVAKA NA PROLJEĆE 'Mi ćemo biti drugi u skupini, to je sigurno! Uopće ne sumnjam u to...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 11:22

Darijo Srna bio je na ždrijebu u Monte Carlu, on i direktor Palkin predstavljali su Šahtar. Srna je pomoćni trener Luisu Castru te koordinator između prve momčadi i rukovodstva kluba. No u Kijevu, gdje sada obitava Šahtar, ima još naših ljudi.

- Jako smo zadovoljni, bit ćemo drugi, to je sigurno. Ne dvojim ni najmanje - javio nam se iz Kijeva Bojan Radanović, dugogodišnji fizioterapeut Vatrenih, nositelj bronce iz Francuske i srebra iz Rusije.

- Zajedno smo gledali ždrijeb fizioterapeut Gršković, kuhar Tošić i ja. Vrlo sam sretan i sa skupinom, zaista je dobra, ali i što je Dinamo u takvom društvu, jer to je velik uspjeh za Modre.

Neki će reći da Šahtar nije kao nekad.

Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

- Odlični smo. Krenuli smo u novu sezonu s pet pobjeda, igramo u izvrsnoj formi i imamo velike ambicije u Europi. Srna je već dosad pokazao da će za Šahtar napraviti velik posao - konstatirao je Radanović koji, je već nekoliko sezona u Šahtaru.

- Pred nama su zanimljive i dobre utakmice u kojima ćemo svi uživati.

Linker
17. travanj 2024 00:10