Miho Dobrasin / Hanza Media / Hanza Media
BILA ŠALA ILI NE, BAREM JE ISKREN

ŠTO ĆE TEK NA OVO REĆI LEGENDARNI BUFFON? HRVATSKI MAESTRO DOBRO NASMIJAO TALIJANE Evo što o obrani Reala i Juventusa misli Luka Modrić

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2017. 20:31

U subotu je u Cardiffu na rasporedu veliko finale Lige prvaka između Real Madrida i Juventusa, a tom se prigodom i hrvatski reprezentativac u redovima Madriđana Luka Modrić, obratio novinarima.

- Želimo svladati Juventus i ući u povijet kao prvi klub koji je uspio obraniti naslov u Ligi prvaka - kazao je Luka Modrić. Ipak, jedna Lukina izjava posebno je nasmijala Talijane na društvenim mrežama nakon što je priupitan tko ima bolju obranu.

- Mi imamo najbolju obranu na svijetu. Spremni smo i očekujemo tešku utakmicu. Ali, Juventus sigurno nije u finalu samo zato što ima dobru obranu - naravno da svatko ima pravo hvaliti svoje, ali ova izjava malo je začudila sve obzirom na činjenicu kako je Real ove sezone u Ligi prvaka primio čak 17 pogodaka, dok je Juventus kapitulirao samo tri puta. Gianlugi Buffon svoj je prvi pogodak u nokaut fazi primio tek u uzvratnoj utakmici polufinala.

Kao jednog od najzaslužnijih za sjajnu sezonu 'kraljevskog kluba', Luka je istaknuo i trenera Zinedinea Zidanea.

- Došao je u iznimno teškom trenutku i nevjerojatno što je sve uspio ostvariti. Uspio je sve promijeniti, svi mu vjerujemo i svi se osjećamo bitnima

Linker
24. travanj 2024 14:19