REUTERS
STRUČNI KOMENTAR

STRAŠAN POTEZ I STRAŠNA GLUPOST Bravo, Pjaca! Nije potonuo ni kad ga je trener kritizirao, a ključni trenutak bio je neshvatljiv, glup potez...

Marko Pjaca prelomio je utakmicu, tajming njegova ulaska bio je odličan. Dobro, mogao je ući i ranije, ali Allegri je uistinu pogodio. PIŠE ZORAN ZEKIĆ
Piše: Zoran ZekićObjavljeno: 23. veljača 2017. 09:15

Golove su donijela upravo dva igrača s desne strane, koja je do tog trenutka 'štekala', Cuadrado i Lichtsteiner nisu dobro probijali, Higuain i Mandžukić bili su sasvim odsječeni.

Drago mi je zbog Pjace, pogotovo jer ga je neki dan Allegri kritizirao, a on nije potonuo, nego je dočekao priliku i vratio ukazano povjerenje, što govori puno o njemu.

Ključni trenutak bilo je to isključenje Tellesa, stvarno neshvatljiv potez. Kad to vidim, na ovoj razini, onda se pitam jesam li prestrog nekad prema svojim igračima, zbog čega ih kritiziram. Strašna glupost.


---

Iako je Juventus neko vrijeme imao problema sa snalaženjem u toj ulozi, ipak je na kraju rutinski slavio. Porto je igrao dobro samo prvi šest-sedam minuta, imao je ideju pritiskati zadnju liniju, pokušati ugroziti Buffona s dvojicom napadača. Međutim, tu se opet vidjela ta najveća Juventusova snaga, zadnja linija. Koja je to sigurnost, koja je to moć.


goleador44

Svejedno im je igraju li s trojicom ili četvoricom, ti momci s Buffonom na čelu ulijevaju toliku sigurnost da veznjaci mogu stalno ići naprijed, oni izlaze do centra, vraćaju se, uvijek su tamo gdje trebaju biti. I tu je sjajni Khedira, koji igra fantastično, Pjanić, koji je sinoć malo podbacio... No, sve su to argumenti zbog kojih Juventus vidim kao jednog od kandidata za naslov, apsolutno Allegrijevu momčad očekujem daleko. Moćni su.


Dani Alves Goal HD - FC Porto 0-2 Juventus - 22... by LiG2Fr

Linker
25. travanj 2024 11:40