Ronaldo i Neymar
 reuters, sn ilustracija
SPEKTAKULARNI OKRŠAJ U LIGI PRVAKA

SUDAR TITANA NA SANTIAGO BERNABEU! DVOBOJ NAJVEĆIH ZVIJEZDA Trenutak istine za Cristiana Ronalda, Neymar se mora dokazati pred najjačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 11:55

Osim na samo utakmicu, u dvoboju između PSG-a i Reala posebnu pozornost privuči će i okršaj dva ponajbolja nogometaša svijeta, Cristitana Ronalda i Neymara. Rođeni su istog dana, 5. veljače. Pričaju isti jezik, vole luksuzan život i dijele pojačane doze egocentrizma. Ovaj stariji je na tronu, kako dolikuje igraču sa 4 osvojene LP, 5 Zlatnih lopti...

Ima 99 golova za Real u LP i sljedeći će biti 100! Želi to ostvariti protiv PSG-a jer bi preduhitrio Messija (97) i postavio novi kriterij Neymaru, za kojeg su svi uvjereni da će ga zamijeniti u Madridu. Ronaldo je osjetio da je trenutak istine. Dolazi Liga prvaka, ali i vrijeme za novi ugovor ili odlazak, tko zna, ali Ronaldo je svjestan da će ovaj dvoboj usmjeriti njegovu daljnju karijeru.

Neymar je frajer novog vremena. Pred možda najvažniju utakmicu PSG-a odaje kako ga ništa ne izbacuje iz takta. No, sada je trenutak da se pokaže pred najjačima, i najjačim golgeterom te tako ostvari početak dviju mijena. Prve da PSG postaje europski velik, zbog čega je on i doveden iz Barcelone.

Druga mijena se tiče njega, i razloga zbog kojeg je došao, a to je da postane simbol pobjede u Europi te time napokon osvoji Zlatnu loptu ispred Messija i Ronalda. Istina je da će se to dogoditi, pitanje je samo kada, ali Neymaru se žuri. Dijelom i zato, kažu upućeni, da time zasluži zeleno svjetlo za povratak u Španjolsku. Odnosno, odlazak u Real!

Linker
19. travanj 2024 00:40