Emilio Andreoli/Getty Images
DOBRO ZBORI

SUDAR TITANA U LIGI PRVAKA! ČOVJEK KOJI JE IGRAO ZA TOTTENHAM I INTER TVRDI Englezi imaju Kanea, ali zahvaljujući Hrvatima Talijani su ipak nešto jači

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2018. 22:32

Bivši veznjak Intera, Nicola Berti vjeruje kako su Nerazzurri ipak nešto bolja momčad od Tottenhama protiv kojeg će u utorak odmjeriti snage u Ligi prvaka. Berti je za Inter upisao preko 300 nastupa s kojim je osvojio naslov prvaka Italije, dva Kupa Uefe, a 1998 godine pomogao je Tottenhamu da zadrži status Premierligaša.

- Ove dvije momčadi danas su po mnogo čemu slične, ali ipak sam mišljenja da je Inter nešto bolji. Tottenham ima strašan napad, dobru sredinu, ali u obrani nisu ništa posebno. Primaju previše pogodaka - kazao je Berti za Independent.

MILAN, ITALY - DECEMBER 03:  Ivan Perisic of FC Internazionale Milano (C) celebrates with his team-mate Davide Santon and Marcelo Brozovic (R) after scoring the opening goal during the Serie A match between FC Internazionale and AC Chievo Verona at Stadio Giuseppe Meazza on December 3, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

- S druge strane Inter ima odličnog napadača u liku i djelu Maura Icardija, a u sredini terena su puno jači zahvaljujući Hrvatima kojima je naraslo samopouzdanje nakon Svjetskog prvenstva.

Berti ima veliko mišljenje o napadaču Tottenhama Harryu Kaneu.

- On je najbolji engleski napadač u posljednjih 30 godina i sviđa mi se način na koji igra. Jako ga cijenim jer je kompletan nogometaš. Igra za momčad, podjednako je dobar s obje noge, ali i glavom. Inače ne volim engleske napadače, ali on je iznimka.

Linker
25. travanj 2024 18:32