Getty Images
MIR NIJE DUGO TRAJAO

'SVEGA MI JE DOSTA!' ANTONIO CONTE POLUDIO NA VODSTVO KLUBA NAKON NEVJEROJATNOG PREOKRETA 'Neka direktor dođe i sve objasni!'

Milanski Inter na gostovanju u Dortmundu propustio je vodstvo 2:0, na kraju izgubio sa 3:2, a rasplet situacije u drugom poluvremenu razbjesnio je trenera Antonio Contea koji je nakon susreta pred TV kamerama napao vodstvo kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2019. 10:48

Bila je to odlična utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme pripalo Conteovoj momčadi, ali je Borussia u nastavku ubacila u višu brzinu i fantastičnim preokretom uzvratila Nerazzurrima za poraz u Milanu. Barca je i dalje u vodstvu s osam bodova, jedan bod zaostaju žuto-crni, dok je Inter treći sa četiri boda.

- Inter je bio ubojit u prvom poluvremenu, zabili su dva gola iz dvije prilike, mi nismo. Na odmoru smo se dogovorili da moramo nastaviti napadati i stvarati više prilika, ali nisam mogao očekivati da će stvari ispasti tako dobro za nas. Ostavili smo im malo prostora u nastavku i odigrali stvarno jako drugo poluvrijeme - komentirao je kapetan domaćih Mats Hummels.

Goste je u vodstvo doveo Martinez pogotkom nakon lijepog solo-prodora. Začetnik drugog gola Intera bio je Brozović, koji je odlično iznio loptu sa svoje polovice predriblavši trojicu igrača, da bi Martinez, Candreva i Vecino nakon toga izveli krasnu akciju i osigurali +2 na odmoru.

No, Borussia kod kuće ove sezone još nije izgubila utakmicu i ta se tradicija nastavila. Preokret je donio sjajni desni bek Hakimi s dva gola, dok je za izjednačenje zabio Brandt.

"Napravljene su kardinalne greške u planiranju cijele sezone. Dosta mi je svega! Osjećamo se razočarano. Govore mi stalno da bih se trebao više smiješiti pred Tv kamerama, a ja im uvijek odgovorim isto - nama u klubu treba konstantan napredak, moramo ići korak po korak", rekao je ogorčeni Conte pa prokomentirao samu utakmicu:

"Uopće mi se ne da komentirati drugo poluvrijeme, jer imam osjećaj da oko sebe čujem toliko alibija, da ne želim stvarati nove. Ja se samo nadam da će ova utakmica otvoriti oči onima kojima još uvijek nije jasno. Moji momci jurišaju 100 na sat i ja im samo mogu zahvaliti na svemu što rade u ovom razdoblju. Oni ne mogu dati više nego što daju! Ovaj poraz me iritira, a vidio sam da isto osjećaju i moji igrači. Ali jednostavno, više mi je dosta ponavljanja istih stvari, uvijek ispočetka, i nadam se da će, za promjenu, direktor kluba doći pred kamere i reći neke stvari. Ne zanima me siječanj ili veljača. Morali smo isplanirati ovu sezonu puno, puno bolje. Pokazali smo da možemo igrati sa svakim kad smo u formi, ali ja imam previše igrača koji igraju non stop. I više mi je puna kapa to stalno ponavljati. Ma sve se vidjelo u drugom poluvremenu" zaključio je Conte i na kraju dodao: 'Zaustavite me, ne dajte mi da više pričam".

Marcelo Brozović imao je punu minutažu u porazu Intera 2:3 u Dortmundu, a pretrčao je najviše od svih na terenu, čak 13,72 kilometra

Linker
19. travanj 2024 00:36