REUTERS/Susana Vera
NE PRESTAJU S OPTUŽBAMA

TALIJANI ISKOPALI 'KOMPROMITIRAJUĆE DOKAZE' PROTIV NEPRIJATELJA BROJ 1 Pogledajte sporne objave zbog kojih su navijači Juventusa pobjesnili

U pozrazi za dokazima zašto je Michael Oliver dosudio jedanaesterac protiv Juventusa u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala talijanski mediji otišli su korak dalje
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2018. 11:45

Michael Oliver postao je državni neprijatelj broj 1 u Torinu nakon dosuđenog kaznenog udarca za Real Madrid u trećoj minuti sudačke nadoknade koji je Juventus koštao produžetaka i moguće plasmana u polufinale Lige prvaka.

Iako je odluka Olivera o dosuđenom jedanaestercu nakon kontakta Benatije i Vazqueza podijelila nogometni svijet i o njoj nema jasne odluke, talijanski tisak iskopao je nove dokaze o 'zavjeri protiv Juventusa'.

Tottosport i Corriere dello Sport tako su objavili tvitove Oliverove supruge Lucy koji bi trebali dokazati da je engleski sudac naklonjen Madridu.

U jednom postu objavljenom 16. srpnja 2016. godine Lucy Oliver pozira na Santiago Bernabeuu tijekom turističkog posjeta Madridu uz poruku: 'Ne čini se kao loš stadion'.

Istog je dana objavila još nekoliko tvitova koji su zapeli Talijanima za oko, a posebice onaj: 'Volim Madrid'.

Zbog ovih komentara na udaru Juventusovih navijača još više se našao sam sudac, ali i njegova supruga, iako objave, dakako, ne dokazuju ništa.

Madrid je popularan turistički grad, a Santiago Bernabeu jedna od omiljenih lokacija za posjetu.

Linker
19. travanj 2024 20:18