Ancelotti
 REUTERS/Jennifer Lorenzini / REUTERS
RIJEČ TRENERA

TALIJANI ZAUSTAVLJENI NA MARAKANI, ANCELOTTI POLUDIO NA NOGOMETAŠE ZVEZDE 'Nije to bilo normalno. Oni su profesionalci u trošenju vremena i valjanju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. rujan 2018. 11:34

Crvena zvezda je na rasprodanoj Marakani odigrala svoju prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka, pružila je hrabar otpor favoriziranom Napoliju te je osvojila vrijedan bod.

Srpskom prvaku ovo je bila već 26. natjecateljska utakmica bez poraza, dok je Napoli upisao prvi remi u 12 utakmica Lige prvaka. Mreže se nisu tresle, domaćin se dobro branio, a imao je i sreće. Insigne je u prvom poluvremenu pogodio gredu, Borjan je nanizao nekoliko dobrih obrana, a Rodić je s gol-crte spasio siguran gol nakon udarca Callejona. Marko Rog je beogradski ogled pratio s gostujuće klupe.

- Bili smo blizu, nedostajao nam je završni dodir. Griješili smo u dodavanju i udarcima, ali nismo imali ni sreće. Nismo pobijedili u važnoj utakmici, no nije ovo tako negativno. Bilo je nemoguće očekivati da će posljednjih 15 minuta biti normalno. Oni su profesionalci u trošenju vremena i valjanju. Igraju jako blizu i uvijek traže prekršaj. Čeka nas još pet utakmica, vjerujem da svakoga možemo pobijediti - tješio se Napolijev trener Carlo Ancelotti nakon razočaravajućeg beogradskog remija.

Zvezdin stoper Miloš Degenek je izjavio:

- Bila je jako dobra atmosfera i pun stadion, svaka čast navijačima. Vjerujem da 95 posto ljudi nije očekivalo ovakav rezultat, mi jesmo. Možda su neki mislili da ćemo biti topovsko meso, neka i dalje to misle, ali neće se nitko zaj... s nama.

Moglo bi biti vrlo zanimljivo u ovoj skupini. U sljedećem kolu Liverpool ide u goste Napoliju, a PSG dočekuje Zvezdu...

Linker
19. travanj 2024 22:26