Mateo Kovačić
 Susana Vera / REUTERS
TKO ĆE FINALE GLEDATI S TRIBINA?

TEŠKE ODLUKE ZA ZIDANEA U Realovih 11 pitanje je samo Bale ili Isco, ali što je s ostalima? Mateo Kovačić bit će na klupi, James Rodriguez na tribini?

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. lipanj 2017. 01:24

U očekivanju velikog finala, španjolski novinari pokušavaju predvidjeti što će smisliti Realov trener Zinedine Zidane, kakvu će momčad suprotstaviti Juventusu u borbi za drugu uzastopnu Ligu prvaka.

Početna jedanaestorica zapravo je vjerojatno već poznata, tek je jedna pozicija upitna. Na golu će biti Navas, u obrani oporavljeni Carvajal te Varane, Ramos i Marcelo, u sredini će Casemiro čuvati leđa Luki Modriću i Kroosu, dok su u napadu sigurni Benzema i Ronaldo.

Najvjerojatnije će poziciju iza njih popuniti Isco, koji je u prednosti u odnosu na nedovoljno oporavljenog Balea. No, tko će još ući u kvotu od 18 igrača, odnosno tko će na klupu, a tko na tribinu?

Među pričuvama su vrlo vjerojatni vratar Casilla, Nacho, Mateo Kovačić, Morata i Bale. Vjerojatno će tu biti i Danilo kao alternativa za desni bok te Marco Asensio, koji je ove sezone izvrsno koristio ukazane mu prilike.

U tom slučaju bi Pepe, Lucas Vazquez i James Rodriguez mogli preseliti na tribinu, a vrlo vjerojatno će Pepe i James na kraju sezone napustiti Madrid.

Linker
25. travanj 2024 10:23