Fred Lee/Getty Images
ISPAO S POPISA

TEŽAK UDARAC ZA MARIJA MANDŽUKIĆA DAN NAKON ZAVRŠETKA PRIJELAZNOG ROKA Ovo ne pamti godinama: Mandžo ostao bez transfera i nastupa u europskoj eliti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2019. 22:38

Iz Juventusa su prijavili momčad za utakmice po skupinama u natjecanju po skupinama u Ligi prvaka. Na popisu prijavljenih igrača nema Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač i Emre Can najzvučnija su imena koja se nisu našla na popisu trenera Maurizija Sarrija.

Potvrdile su se tako crne prognoze za Mandžukića dan nakon završetka ljetnog prijelaznog roka. Hrvatski napadač je cijelog ljeta medijski dovođen u kontekst mogućeg transfera, spominjali su se Manchester United, Bayern i PSG, ali on se odlučio ostati i sada je izvan kadra u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju, barem za utakmice u skupinama.

Prošle je sezone Mandžukić skupio 25 nastupa u Serie A i upisao 9 golova i 7 asistencija. U Ligi prvaka zabio je jedan gol u 8 nastupa. Dolaskom novog trenera Sarrija koji je zamijenio Massimiliana Allegrija hrvatski je napadač pao u drugi plan.

U Ligi prvaka ove sezone Juventus je smješten u skupinu D zajedno uz Atletico Madrid, Bayer Leverkusen i Lokomotiv iz Moskve.

Juventusova momčad za Ligu prvaka:

Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Matthijs De Ligt, Miralem Pjanić, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Aaron Ramsey, Paulo Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Blaise Matuidi, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain, Daniele Rugani, Adrien Rabiot, Merih Demiral, Rodrigo Bentancur, Carlo Pinsoglio, Federico Bernardeschi, Gianluigi Buffon

Linker
17. travanj 2024 06:14