Screenshot: Twitter
NEUGODNA VIJEST

TO JE PRAVI HENDIKEP: JUNAK TOTTENHAMA PRED TV KAMERAMA SAZNAO DA NE MOŽE IGRATI UTAKMICU GODINE! 'Ne igram u poufinalu?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 11:51

Junak Tottenhama i apsolutno najzaslužniji igrač za prolaz u polufinale Lige prvaka u okršaju s Manchester Cityjem bio je reprezentativac Južne Koreje Son Heung-min.

Prvu utakmicu u Londonu presudio je pogotkom za 1:0, a u drugoj je zabio čak dva gola u tri minute (za 2:1). Matematika je jasna - 26-godišnji veznjak zabio je ukupno tri od četiri gola Tottenhama u obje utakmice (završilo je s ukupnih 4:4) i postao prvo ime kluba, pogotovo nakon ozljede Harryja Kanea.

Spursi sada idu na Ajax, čudesnu mladu momčad koja izbacila Real i Juventus, ali upravo bez Sona koji je u 48. minuti dobio treći žuti karton i mora propustiti prvu utakmicu (prve utakmice igraju se 30. travnja i 1. svibnja, uzvrati su sedam dana kasnije).

Zanimljivo je da Korejac nije znao da mu je to treći žuti karton i da će morati propustiti prvu utakmicu s Ajaxom, a neugodnu vijest saznao je pred TV-kamerama, u razgovoru za jednu njemačku televiziju nakon utakmice.

Junak Tottenhama ostao je šokiran kad je shvatio da ne može igrati.

"Ne igram u polufinalu? Nisam to znao", rekao je vidno razočarani 26-godišnji krilni napadač.

Tottenham će u polufinali igrati protiv Ajaxa koji također neće biti kompletan. Momčad iz Amsterdama još je i dobro prošla – uzvrat protiv Juventusa započela su čak šestorica igrača pod teretom žutog kartona, a treći žuti karton zaradio je samo jedan.

Riječ je o Nicolasu Tagliaficu koji će, baš kao i Son, preskočiti prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Linker
24. travanj 2024 14:51