REUTERS/Daniele Mascolo
HRVAT JE OPET ATRAKTIVAN

TOTALNI PREOKRET U 'SLUČAJU RAKITIĆ' Sve se promijenilo u posljednja dva tjedna, Barcelona donijela odluku, ali jedan klub nikako ne želi odustati

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 12. prosinac 2019. 21:34

Sve se promijenilo preko noći vezano uz status Ivana Rakitića u Barceloni.

"Rakitić više nije na prodaju", piše Mundo Deportivo u svom tekstu koji je objavljen uoči utakmice Lige prvaka između Intera i Barcelone na San Siru.

Na početku ove sezone Rakitić je dolaskom Frenkiea De Jonga izgubio mjesto u početnoj posavi Barcelone i od statusa nezamjenjivog igrača, postao je 'džoker' s klupe, što ga dakako nije zadovoljavalo i naveliko se počelo pisati o njegovom odlasku. Uoči zimskog prijelaznog roka spominjali su se mogući transferi u Atletico Madrid, Manchester United, Juventus i Inter, ali onda je došlo do velikog zaokreta.

"Sve se promijenilo u dva tjedna, situacija se preokrenula i nakon ogorčenja i tuge koje je iskusio, vratila se radost", piše Mundo Deportivo.

Rakitić je započeo četiri posljednje Barcelonine utakmice, protiv Borussie Dortmund, Atletico Madrida, Mallorce i Intera i katalonski je velikan slavio u sve četiri, a sinoć je protiv milanskog velikana nosio kapetansku traku.

"U Barceloni više ne smatraju Rakitića kao igrača koji je na prodaju", piše ugledni španjolski dnevnik.

Sam Rakitić u izjavama je naglašavao kako želi ostati u Barceloni, ali ako će dobivati priliku za igru.

"Puno se stvari dogodilo zadnjih nekoliko mjeseci. Ponekad ne razumijete stvari koje se dogodine, ali ih morate prihvatiti. To je bio slučaj kod mene, Želim davati sve od sebe i uvijek sam govorio da za mene nema boljeg mjesta od Barcelone da bih nastavio osvajati trofeje", rekao je nedavno Rakitić.

No transfer bi se mogao dogoditi. I to u smjeru - bivšeg kluba!

"Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati hoćemo li ga vratiti ili ne.", rekao je Jose Castro, predsjednik Seville, te je dodao:

"To je stvar trenera koji će vidjeti trebamo li Ivana ili ne. A dalje, naravno i financijski detalji", zaključio je za Marcu.

Linker
19. travanj 2024 23:58