Foto: Boris Kovacev / CROPIX
REAKCIJA IZ SUPARNIČKOG TABORA

TRENER ROSENBORGA NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE, A POSEBNO GA JE IMPRESIONIRAO JEDAN DINAMOVAC 'Radio nam je najviše problema, nismo ga mogli zaustaviti'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. kolovoz 2019. 10:28

Trener Rosenborga Eirik Horneland bio je razočaran, ali i realan nakon 2:0 poraza od Dinama u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka na Maksimiru.

- Dinamo je bio bolji, utakmicu je prelomio rani pogodak domaćina. Petković nam je općenito radio najviše problema, nismo ga mogli zaustaviti. A kad smo primili i drugi gol, posve nam je ritam bio poremećen i trebalo nam je dosta vremena da se vratimo u igru. Imali smo svoje šanse, bilo je dosta prekida, ali za razliku od utakmica s BATE Borisovom i Mariborom, ovaj put nismo iskoristili nijedan. Istina, i Dinamo je na višoj kvalitativnoj razini od spomenutih klubova, pa smo, realno, mogli primiti i još neki gol.

Može li Rosenborg igrati drukčije na uzvratu?

- Morat ćemo biti ofenzivniji, morat ćemo se otvoriti, iako znam da će to Dinamu otvoriti šansu u protunapadima. Ali mi moramo igrati napadački i juriti rezultat, nemamo što čekati nakon ovih 0:2.

Kakve su vam šanse za prolaz?

- Hm... Realne! Odigrano je tek prvo poluvrijeme - ponudio je na kraju maksimirske večeri punu čašu optimizma norveški trener Horneland.

Linker
17. travanj 2024 10:44