Zagreb, 210819.
Stadion Maksimir.
Utakmica UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinama i Rosenborga B.K.
Na fotografiji: semafor.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

REAKCIJA IZ SUPARNIČKOG TABORA

TRENER ROSENBORGA NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE, A POSEBNO GA JE IMPRESIONIRAO JEDAN DINAMOVAC 'Radio nam je najviše problema, nismo ga mogli zaustaviti'

AUTOR:
  • Predrag Jurišić

 • OBJAVLJENO:
 • 22.08.2019. u 08:28

 • Trener Rosenborga Eirik Horneland bio je razočaran, ali i realan nakon 2:0 poraza od Dinama u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka na Maksimiru.

  - Dinamo je bio bolji, utakmicu je prelomio rani pogodak domaćina. Petković nam je općenito radio najviše problema, nismo ga mogli zaustaviti. A kad smo primili i drugi gol, posve nam je ritam bio poremećen i trebalo nam je dosta vremena da se vratimo u igru. Imali smo svoje šanse, bilo je dosta prekida, ali za razliku od utakmica s BATE Borisovom i Mariborom, ovaj put nismo iskoristili nijedan. Istina, i Dinamo je na višoj kvalitativnoj razini od spomenutih klubova, pa smo, realno, mogli primiti i još neki gol.

   

  Može li Rosenborg igrati drukčije na uzvratu?

  - Morat ćemo biti ofenzivniji, morat ćemo se otvoriti, iako znam da će to Dinamu otvoriti šansu u protunapadima. Ali mi moramo igrati napadački i juriti rezultat, nemamo što čekati nakon ovih 0:2.

  Kakve su vam šanse za prolaz?

  - Hm... Realne! Odigrano je tek prvo poluvrijeme - ponudio je na kraju maksimirske večeri punu čašu optimizma norveški trener Horneland.

  Iz drugih medija