Screenshot: Youtube
ZAGRMIO U SVLAČIONICI

TRENER SALZBURGA INSPIRATIVNIM GOVOROM POTPUNO 'NABRIJAO' IGRAČE KOJI SU STIGLI NA KORAK OD SENZACIJE 'Ovo nije 'je**na prijateljska utakmica!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 11:12

Utakmica između Liverpoola i Red Bull Salzburga u Ligi prvaka odigrana u srijedu navečer na Anfieldu ponudila je rezultatsku neizvjesnost i obilje golova.

Završilo je 4:3 pobjedom Liverpoola u susretru u kojem je aktualni europski prvak imao prednost 3:0. Red Bull Salzburg se vratio na 3:3, a onda je Salah donio tešku pobjedu 'Redsima'. Golovima Manea, Robertsona i Salaha Liverpool je već nakon 36 minuta imao prednost 3:0, u 39. minuti Hwang je smanjio na 3:1, a onda su u nastavku Minamino u 56. i Haaland u 60. donijeli izjednačenje u furioznom otvaranju drugog dijela Salzburga. Što se to promijenilo na odmoru u igri gostiju? Možda objašnjenje leži u energičnom govoru trenera Jessea Marscha kojeg je Salzburg objavio na svom Youtube kanalu.

Screenshot: Youtube

"Za početak, koliko ste prekršaja napravili? Možda dva. Ovo nije je**na prijateljska utakmica. Ovo je je**na utakmica Lige prvaka. Moramo igrati fizički jače i zapeti", rekao je Marsch u energičnom govoru u kojem je miiješano pričao na njemačkom i engleskom jeziku.

"Ponekad moraš biti nemilosrdan prema Van Dijku. Ajmo dečki, igramo s previše poštovanja, puno previše poštovanja. Jesu li oni dobri? Da, ali to ne znači da trebamo biti fini prema njima i ne raditi prekršaje. Morate se boriti, moraju nas osjetiti dečki, moraju znati da smo se došli ovdje natjecati. Došli smo ovdje igrati i to je najvažnije", grmio je Marsch.

Linker
26. travanj 2024 10:46