Soccer Football - Champions League - Liverpool vs Sevilla - Anfield, Liverpool, Britain - September 13, 2017 Sevilla coach Eduardo Berizzo is sent to the stands by referee Danny Makkelie as Liverpool manager Juergen Klopp reacts Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

ZANIMLJIVO OBJAŠNJENJE

TRENER SEVILLE PONUDIO BIZARNO OBJAŠNJENJE ZA ISKLJUČENJE NA ANFIELDU 'Htio sam se iskupiti i postupiti sportski. Klopp me razumio, ali ne i sudac'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2017. u 09:03

 • Eduardo Berizzo, argentinski trener Seville, sinoć je isključen u 60. minuti susreta Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu (2:2).

  Razlog? Berizza je sudac Danny Makkelie isključio jer je u dva navrata ometao izvođenje auta i to na način da je uzeo loptu i bacio ju u stranu.

   

  Zanimljivo je bilo čuti Berizzov komentar nakon susreta na vlastito isključenje.

  "U prvom poluvremenu dok je Liverpool išao u kontru sam bacio loptu i pokušao ih spriječiti. To je bila moja pogreška i shvatio sam to. A u drugom poluvremenu dok smo mi vodili sam se odlučio iskupiti za potez iz prvog poluvremena i želio sam postupiti sportski. Kloppu sam to objasnio i on je razumio, ali ne i sudac", pravdao se Berizzo na bizaran način.