Soccer Football - Champions League Final - Real Madrid v Liverpool - NSC Olympic Stadium, Kiev, Ukraine - May 26, 2018 Liverpool's Loris Karius looks dejected REUTERS/Andrew Boyers - RC1877906790
REUTERS/Andrew Boyers

OŠTRE RIJEČI

U MADRIDU NE VJERUJU U DIJAGNOZU KOJA OPRAVDAVA KATASTROFALNE GAFOVE KOJI SU OBIŠLI SVIJET Zvijezda Reala poručila: 'Zaista to ne vidim na taj način'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.06.2018. u 22:31

 • U ponedjeljak je iz Generalne bolnice Massachusetts stigla službena dijagnoza zdravstvenog stanja Liverpoolovog vratara Lorisa Kariusa, tragičara velikog finala Lige prvaka.

  Liječnici su se složili da je Nijemac pretrpio potres mozga i to najvjerojatnije nakon udarca laktom od strane Sergija Ramosa u 48. minuti susreta. Dakle, potres mozga prethodio je vremenski katastrofalnim pogreškama Kariusa koji su odveli Liverpool ka 3:1 porazu od Real Madrida.

  Dakle, Ramos ga je laktom opalio u 48. minuti, a njegove pogreške koje su prethodile dvama primljenim golovima dogodile su se u 51. (gol Benzeme) i 83. minuti (Bale).

  Realov veznjak i Kariusov sunarodnjak Toni Kroos upitan je što misli o dijagnozi koja je postavljena Liverpoolovom vrataru.

  "Ne znam objašnjava li to pogreške. Zaista to ne vidim na taj način. Ako je riječ o potresu mozga, ekstremnom obliku, onda se to primjeti i ne znam možete li ili smijete li nastaviti igrati. Ako je bila riječ o potresu mozga očito nije bila tako ozbiljna", rekao je Kroos za Sport Bild.

  Iz drugih medija