REUTERS/Stephane Mahe
OGLASIO SE I PREDSJEDNIK

UEFA ĆE ODATI POČAST TRAGIČNO PREMINULOM SALI Najavljena minuta šutnje uoči Lige prvaka i Europske lige, klubovima dozvoljena još jedna opcija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 13:11

UEFA je odlučila odati počast tragično preminulom Emilianu Sali pa će se tako prije svih ovotjednih utakmica Lige prvaka i Europske lige održati minuta šutnje.

"U ime svih iz UEFA-e želio bih izraziti iskrenu sućut obitelji Emiliana Sale. To je veliki gubitak za sve nas. Vrlo sam tužan što mu je život oduzet u tako mladoj dobi i potičem sve navijače diljem Europe da mu odaju poštovanje u danima koji slijede", riječi su predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

Podsjetimo, zrakoplov u kojem su bili Sala i pilot David Ibbotson nestao je iznad kanala La Manche 21. siječnja na letu iz Nantesa za Cardiff gdje je argentinski nogometaš trebao nastaviti karijeru. U međuvremenu je pronađena olupina zrakoplova, a u njoj i jedno tijelo koje je prošlog četvrtka identificirano kao ono argentinskog nogometaša. Rezultati obdukcije pokazali su kako je nesretni Sala preminuo od teških povreda glave i tijela.

Naglasimo i kako će svi klubovi na europskim natjecanjima ovoga tjedna imati i opciju da na teren istrče s crnim trakama.

Linker
23. travanj 2024 07:52