REUTERS/Sergio Perez
ŠPANJOLCI SE RAPISALI

UPALJEN ALARM U MADRIDU! REAL OVAKO NEŠTO NIJE DOŽIVIO NIKADA U POVIJESTI Zidaneu se opasno trese klupa nakon posrtanja protiv Bruggea!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2019. 18:54

Real Madrid je u utorak iznenađujuće upisao mršavi remi (2:2) protiv belgijskog Club Bruggea u drugom kolu grupne faze Lige prvaka, a to je odmah u Španjolskoj pokrenulo lavine špekulacija na temu odlaska Zinedinea Zidanea s klupe 'kraljevskog kluba'.

Neki čak tvrde kako bi se na Bernabeu mogao vratiti i Jose Mourinho koji 'jedva čeka' poziv predsjednika Florentina Pereza kako bi se vratio u bivši klub. Kako god bilo francuskoj legendi se opasno trese stolica i ostaje za vidjeti kako će u nadolazećim daninma reagirati u Madridu.

Koliko je Real ubilježio loš start u novu sezonu kada je u pitanju najelitnije natjecanje na svijetu, dovoljno pokazuje podatak da prvi put u povijesti nisu uspjeli slaviti u prve dvije utakmice grupne faze ovog.

Soccer Football - Group A - Real Madrid v Club Brugge - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 1, 2019  Real Madrid's Luka Modric and Dani Carvajal look dejected after the match   REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Naravno da ovakav ulazak u Ligu prvaka ne znači ništa, jer Real još uvijek može lako do drugog kruga, ali treba biti oprezan. Idući na redu je Galatasaray, a ukoliko i tu ne Zidane ne pronađe rješenje da dođe do tri boda stvari bi se mogle ozbiljno zakuhati.

Linker
24. travanj 2024 00:18