Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
SPEKTAKL NA OTOKU

VIDEO: JUVENTUS JOŠ JEDNOM PREZENTIRAO MOĆ I SLAVIO U VELIKOM SUSRETU NA OLD TRAFFORDU Talijanski div pogotkom Argentinca razočarao Mourinha i United

Cristiano Ronaldo je u utorak navečer s Juventusom gostovao kod Manchester Uniteda na Old Traffordu u sklopu 3. kola skupine H Lige prvaka. Juve je poveo 1:0 pogotkom Argentinca Dybale u 17. minuti i taj je rezultat ostao do kraja.
Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2018. 15:06

MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0:1 (Dybala 17')

MANCHESTER UNITED: De Gea; Shaw, Smalling, Lindelof, Young; Pogba, Matić, Martial, Mata, Rashford; Lukaku

JUVENTUS: Szczesny; Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo; Matuidi, Pjanić; Cuadrado, Dybala, Bentancur; Ronaldo

U skupini H Juventus je na Old Traffordu pobijedio Manchester United sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Paulo Dybala u 17. minuti. United se probudio u drugom dijelu, a "Crveni vragovi" su najbliže golu bili u 75. minuti kada je Paul Pogba udarcem s ruba kaznenog prostora uzdrmao vratnicu.

Mario Mandžukić nije nastupio zbog ozljede.

U ranije odigranom susretu Young Boysi i Valencija su odigrali bez pobjednika 1-1 čime su Švicarci upisali prvi gol i prvi bod u Ligi prvaka. Španjolska momčad je povela u 26. minuti pogotkom Mitchya Batshuayia, a Young Boysi su izjednačili golom iz kaznenog udarca Francuza Guillamea Hoarau. Tri minute prije kraja Young Boysi su imali priliku za pobjedu, ali je udarac Sanoga glavom završio na vratnici.

Na ljestvici vodi Juventus s devet bodova, Manchester United ima četiri, Valencija ima dva, a Young Boysi jedan bod.

MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0:1 (Dybala 17')

MANCHESTER UNITED: De Gea; Shaw, Smalling, Lindelof, Young; Pogba, Matić, Martial, Mata, Rashford; Lukaku

JUVENTUS: Szczesny; Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo; Matuidi, Pjanić; Cuadrado, Dybala, Bentancur; Ronaldo

---------------------------------------

KRAJ UTAKMICE!

90' - Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

87' - I posljednja zamjena kod Juventusa, dok Mourinho nije napravio niti jednu izmjenu. Iz igre izlazi Cancelo, a posljednje minute odigrat će Douglas Costa.

81' - I druga zamjena u momčadi Juventusa. Izašao je Juan Cuadrado, a mijenja ga Andrea Barzagli.

78' - Prva zamjena na utakmici, Allegri je odlučio iz igre izvaditi strijelca jedinog pogotka Paula Dybalu, a zamijenio ga je Bernardeschi.

75' - Kakva šansa za Manchester! Napokon su pokazali zube, i to tek u 75. minuti utakmice. Pogba je lijepo gađao s dvadesetak metara, a loptu je Szczesny uz pomoć vratnice uspio izbaciti u korner.

65' - Dybala je odlično centrirao u šesnaesterac, ali obrana Manchestera uspijeva izbaciti loptu izvan kaznenog prostora.

59' - Prvi žuti karton na utakmici dobio je Blaise Matuidi.

52' - Kakva šansa za Juventus! Ronaldo je uputio jak udarac s vrha šesnaesterca koji je išao u same rašlje, a fantastični De Gea još jednom spašava vrata Crvenih vragova!

50' - Još jedna prilika za Juve! Matuidi je prošao po lijevoj strani i poslao loptu u peterac, ali obrana Manchestera uspijeva izbaciti loptu u korner ispred Ronalda.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme na Old Traffordu. Nema promjena u sastavima.

KRAJ PRVOGA POLUVREMENA - Mourinhov stroj je 'na aparatima' i u cijelom poluvremenu praktički nije imao pravu priliku. Juventus dominira u svim segmentima igre, a rezultat je mogao biti i veći. Odlična igra gostiju urodila je plodom u 17. minuti kada je Dybala došao do lopte i pospremio je u mrežu pored nemoćne obrane Crvenih vragova. Još jedan gol visi u zraku i odlazak u svlačionicu došao je kao naručen za Mourinhovu momčad.

45' - Neće biti sudačke nadoknade i Milorad Mažić šalje igrače u svlačionicu.

42' - Juventus uporno napada i novi gol cijelo vrijeme visi u zraku. Opet je Dybala bio u prilici, ovog puta je udarac fijuknuo kraj vratnice.

38' - Još jedna velika šansa za Juve! Cristiano je izveo slobodan udarac s oko 20 metara iskosa, a De Gea taj udarac brani. Na odbijenu loptu natrčava Matuidi i puca po golu, no De Gea se još jednom istaknuo izvrsnom obranom!

33' - Kakva prilika za Juventus! Dybala je pobjegao obrani Manchestera i pucao po golu iz blizine, ali obrana Crvenih vragova je u zadnji trenutak uspjela blokirati taj udarac.

30' - Šansa za Juventus. Bentancur je nakon jednoga kornera bio najviši u skoku, ali njegov udarac glavom odlazi preko grede.

22' - Sjajna prilika za Juve! Cancelo je lijepo primio loptu i opalio po golu, no De Gea se ovaj put istaknuo fantastičnom intervencijom.

17' - GOOOL! Cristiano je ubacio s desne strane, Cuadrado je navukao na sebe Smallinga i lopta je došla do Dybale kojemu nije bilo teško s pet metara ugurati loptu u praznu mrežu. Ovo je već peti gol za Dybalu u njegove posljednje četiri utakmice odigrane u Ligi prvaka.

16' - Prva prilika za Man Utd. Pogba je bio u skoku, ali nije dobro zahvatio loptu glavom i Szczesny bez poteškoća hvata taj pokušaj.

13' - Prilika za Juve. Cuadrado je ubacio s desne strane, ali i ta je lopta bila previsoka, ovaj je put Dybala bio u prilici.

10' - Cancelo je centrirao u peterac, ali lopta je ipak bila previsoka za Cristiana Ronalda.

8' - Dybala je ubacio iz kornera, ali obrana Manchestera zasad lakoćom izlazi nakraj s igračima Juventusa.

4' - Jedan je navijač uletio u teren kako bi pozdravio Cristiana Ronalda, ali zaštitari su ga uspjeli zaustaviti. Naravno, kamere nisu prikazale taj događaj zbog jasnih pravila koja kažu da se takvim ekshibicionistima ne pridaje pozornost.

1' - Počela je utakmica u Manchesteru.

---------------------------------------

20.55: Igrači su istrčali na Old Trafford. Glavni sudac je Srbin Milorad Mažić. Sve je spremno za početak!

19.30: Objavljeni su službeni sastavi. U momčadi Crvenih vragova nema prevelikih iznenađenja, umjesto Valencije od prve će minute zaigrati Ashley Young. Kod Juventusa je Allegri odlučio na klupi ostaviti Douglasa Costu i Bernardeschija, a u prvoj postavi zaigrat će Juan Cuadrado i Bentancur. Hrvatski napadač Mario Mandžukić neće nastupiti zbog ozljede.

LIGA PRVAKA, 3. KOLO:

SKUPINA E

AEK - BAYERN 0:2 (Martinez 61', Lewandowski 63')

AJAX - BENFICA 1:0 (Mazraoui 90'+2')

SKUPINA F

HOFFENHEIM - LYON 3:3 (Kramarić 33', 47', Joelinton 90'+2' / Traore 27', Ndombele 59', Depay 67')

ŠAHTAR - MANCHESTER CITY 0:3 (D. Silva 30', Laporte 35', B. Silva 71')

SKUPINA G

REAL MADRID - VIKTORIJA PLZEN 2:1 (Benzema 11', Marcelo 56' / Hrosovsky 79')

ROMA - CSKA MOSKVA 3:0 (Džeko 30', 43', Under 50')

SKUPINA H

YOUNG BOYS - VALENCIA 1:1 (Hoarau p. 55' / Batshuayi 26')

MANCHESTER UNITED - JUVENTUS 0:1 (Dybala 17')

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 15:07