Getty Images
PLANET HRVATSKA

VELIKA NADA HRVATSKOG NOGOMETA TEŠKO STRADALA, A NAKON SEDAM MJESECI SE VRAĆA NA VELIKU SCENU Čak 19 Hrvata igrat će u Ligi prvaka!

Piše: HinaObjavljeno: 04. rujan 2018. 22:24

Hrvatski vezni nogometaš Filip Krovinović, koji je prije sedam mjeseci ozlijedio koljeno desne noge, u posljednjoj je fazi oporavka pa ga je Benfica u utorak prijavila za nastupe u Ligi prvaka.

"Dobro se oporavljam, sve ide u skladu s planom", rekao je 23-godišnji Krovinović za klupsku televiziju BTV.

Krovinoviću su 20. siječnja popucali križni ligamenti desnog koljena, pred kraj utakmice Benfice i Chavesa, a u veljači je u Madridu prošao operacijski zahvat.

Benfica će u Ligi prvaka igrati u skupini atenskim AEK-om, Ajaxom i Bayernom. Prvu utakmicu igra za dva tjedna na svom stadionu Luz u Lisabonu protiv njemačkog prvaka.

Krovinović je prije godinu dana došao iz Rio Avea te se bio učvrstio u udarnoj postavi Benfice kada se ozlijedio. Zasada još uvijek nije poznato kada bi se Krovinović mogao vratiti na teren i ponovno zaigrati za Benficu.

Krovinović je jedan od devetnaestorice hrvatskih nogometaša koji su na popisu klubova u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Naime, belgijski prvak Club Brugge nije prijavio Ivana Tomečaka pa je na popisu jedan manje od najavljenih 20 hrvatskih igrača, uz dvojicu trenera, Niku Kovača na klupi Bayerna i Ivana Leku na klupi Club Bruggea.

Linker
26. travanj 2024 19:30