CARL RECINE Action Images via Reuters
PATNJE VELIKANA

VIDEO: AGONIJA NA SAN SIRU 'Napravljeno je puno pogrešaka, teško je i gledati ih kako se muče, još barem 2-3 godine neće se vratiti na vrh...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2019. 14:17

U talijanskom prvenstvu se za prvo mjesto trenutno vodi utrka između Juventusa i Intera. 'Stara dama' se očekivano nalazi na samom vrhu, a Antonio Conte je preporodio Inter koji sada zaostaje samo jedan bod za Juventusom.

U isto vrijeme drugi milanski klub se nalazi tek na 12. mjestu. Milan je u prvih 13 kola pobijedio tek 4 puta, ima 2 remija i 7 poraza, a gol-razlika im je negativna, 12:17 . Iako se prije početka sezone najavljivalo kako će se Milan približiti samoj borbi za vrh Serie A, od toga još uvijek neće biti ništa.

Milan se trenutno nalazi u poziciji da bi ih poneki novi poraz mogao približiti samom dnu tablice, a iako su glavne uloge u klubu preuzeli Paulo Maldini i Zvonimir Boban, što su navijači dočekali s oduševljenjem, njihova vizija se za sada nije pokazala uspješnom. No, ovom dvojcu svakako treba dati još vremena, a s tim se slaže i Dario Šimić koji je u Milanu igrao šest sezona i sa zanimanjem promatra što se događa na San Siru:

„Milan je veliki klub i žao mi je jako da se vidi da se ovako muče. Međutim, u zadnjih 7 godina ljudi koji su ga vodili su napravili puno pogreški, puno dovođenja krivih igrača. Paulo Maldini i Zvonimir Boban su sada počeli dovoditi dobre igrače u odnosu na budžet kojeg imaju. Trebat će vremena, minimalno 2-3 godine, da Milan ponovo bude konkurentan”, rekao je Šimić.

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' u kojem su gostovali Dino Perić i Dario Šimić pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 23:15