Reuters, sn ilustracija
FEŠTA ZA PAMĆENJE

VIDEO: APSOLUTNA LUDNICA NA DOČEKU NOVOG PRVAKA EUROPE Ulice obojane u crveno u čast Liverpoola: Tisuće navijača došlo pozdraviti Lovrena i društvo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2019. 19:54

Pobjedom u finalu protiv Tottenhama u Madridu (2:0), nogometaši Liverpoola šesti put u povijesti postali su prvaci Europe. Šestom europskom krunom, Liverpool se probio na treće mjesto najuspješnijih klubova, a ispred njega su tek Real Madrid (13) i Milan (7).

Bilo je to i sedmo finale elitnog nogometnog natjecanja 'Starog kontinenta' u kojem su igrali klubovi iz iste zemlje, te drugo u kojem su snage odmjerili Englezi. Prije 11 godina u Moskvi su igrali Manchester United i Chelsea, a nakon izvođenja kaznenih udaraca slavio je ManU.

Dan nakon osvajanja titule hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i društvo vratili su se kući gdje im je priređen spektakularan doček. Tisuće navijača izašli su na ulice kako bi pozdravili svoje junake.

Nogometaši Redsa krenuli su double-deckerom od zračne luke do centra Liverpoola gdje ih je čekalo nezaboravno slavlje zajedno s navijačima.

Linker
16. travanj 2024 08:44