De Gea
 REUTERS/Juan Medina / REUTERS
IZ SVLAČIONICE

VIDEO: APSOLUTNI JUNAK 'CRVENIH VRAGOVA' SVOJIM JE BRAVURAMA RASTUŽIO TRIBINE U SEVILLI 'Imali smo kontrolu, ali oni su imali puno bolje prilike'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 00:10

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Sevilla i Manchester United odigrali su bez pobjednika (0:0). Zadovoljniji nakon ovakvog rezultata može biti Jose Mourinho obzirom kako je na vratima Uniteda briljirao David de Gea koji je s nekoliko nestvarnih obrana sačuvao svoju mrežu.

Sevilla je bila puno bolja, upitili su 24 udarca na vrata Engleza i zaslužili su pobjedu koju im je uskratio španjolski vratar. United je razočarao i morat će se jako namučiti da u Manchesteru izbace uporne Španjolce.

Nakon utakmice svoje dojmove iznjeli su i sami akteri susreta kao i Unitedov junak na vratima David de Gea.

- Oni su imali puno bolje šanse od nas. Dobro smo se branili i imali kontrolu u igri, ali oni su ipak bili nešto bolji, sve je moguće u drugoj utakmici. Kada je u pitanju moja obrana, ona se dogodila u samoj završnici prvog dijela i to je bila je jako važna, drago mi je što sam uspio 'skinuti' na takav način - govorio je De Gea.

- Nama se malo otvorilo u drugom dijelu, ali nismo uspjeli zabiti. Osim nekoliko dobrih obrana de Gee oni nisu imali pretjerano dobre prilike. Oni su se malo umorili u posljednjih dvadesetak minuta utakmice i pokušali smo ih pritisnuti, ali nije išlo - govorio je nakon susreta Chris Smalling.

Linker
25. travanj 2024 07:23