Action Images via Reuters/Lee Smith
NEVJEROJATAN SUČEV PROPUST

VIDEO: BRANIČ MANCHESTERA DIVLJAČKI NASRNUO NA LEA MESSIJA, ARGENTINSKOM ČAROBNJAKU KRV ŠIKLJALA IZ NOSA Pogledajte uznemirujuću snimku prekršaja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2019. 01:21

Barcelona je u četvrtfinalu Lige prvaka minimalnom pobjedom slavila na Old Traffordu. Jedini pogodak na utakmici djelo je Luisa Suareza koji je glavom tukao po golu u 12. minuti, a lopta je na putu do mreže dirala Lukea Shawa te je braniču Manchestera pripisan autogol.

Okršaj su obilježile brojne prigode na jednoj i na drugoj strani, ali i velik broj prekršaja. Jedan je takav Chris Smalling počinio na Leu Messiju i pravo je čudo da za to nije bio kažnjen žutim kartonom.

Soccer Football - Champions League Quarter Final First Leg - Manchester United v FC Barcelona - Old Trafford, Manchester, Britain - April 10, 2019  Barcelona's Lionel Messi receives medical attention after sustaining an injury             Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Branič Crvenih vragova u 29. minuti s leđa je divlje nasrnuo na argentinskog čarobnjaka te mu pritom razbio nos! Messi je ostao ležati na travnjaku dok mu je krv šikljala iz nosa. Barcin je kapetan na nekoliko minuta morao izaći s terena da bi mu se ukazala pomoć, a liječnička je služba uskoro objavila da Messi igra s doslovno slomljenim nosom.

Glavni sudac Gianluca Rocchi nije se oglasio kod toga prekršaja iako je u nastavku susreta i puno blaže startove kažnjavao žutim kartonima.

Messi je nastavio susret te se u nekoliko navrata istaknuo sjajnim dodavanjima i konstantno je bio prijetnja po gol Manchester Uniteda.

Uzvrat je na rasporedu za tjedan dana u Barceloni.

Linker
19. travanj 2024 17:52