REUTERS
NAJLJEPŠI KRAJ VEČERI

VIDEO: CIJELI STADION S KLOPPOM I ŠAMPIONSKOM MOMČADI PJEVA HIMNU NAD HIMNAMA Pogledajte najemotivniji trenutak večeri u velikom finalu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2019. 01:48

Nogometaši Liverpoola osvojili su šesti naslov prvaka Europe, u velikom finalu Lige prvaka Redsi su bili bolji od Tottenhama s 2:0.

Šestom europskom krunom Liverpool se probio na treće mjesto najuspješnijih klubova, a ispred njega su tek Real Madrid s 13 naslova i Milan sa 7.

Pokal Lige prvaka u grandioznom je slavlju podigao kapetan Jordan Henderson, a njemu uz bok stajao je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je postao deseti Hrvat od neovisnosti države s naslovom najboljeg u Europi.

Uslijedila je prekrasna scena na madridskom stadionu Wanda Metropolitano - Liverpoolovi su nogometaši na travnjaku, zajedno sa svim navijačima na tribinama, zapjevali legendarnu himnu "You'll never walk alone", a atmosfera je zaista bila spektakularna.

Emotivna situacija podsjetila je i na polufinalnu utakmicu protiv Barcelone kada su Kloppove trupe izbacile katalonskog diva s nevjerojatnih 4:0 na Anfieldu. Kadrovi s travnjaka zasigurno će obići cijeli svijet i ne preostaje ništa drugo nego čestitati momcima na fantastičnoj sezoni.

A to je samo početak lude večeri i uvod u veliko slavlje koje će na ulicama Madrida, ali u na Otoku trajati do jutra. U španjolsku prijestolnicu danas je stiglo gotovo 100.000 engleskih navijača, velikom većinom Liverpoolovih.

Linker
20. travanj 2024 15:26