Screenshot
NAJTRAŽENIJA OSOBA

VIDEO: CIJELI SVIJET JE ČEKAO ŠTO ĆE REĆI, I ONDA SE DOGODI OVO Pogledajte kako je Cristiano Ronaldo pobjegao od novinara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2019. 14:36

Cristiano Ronaldo bio je najtraženija osoba nakon Juventusovog ispadanja iz Lige prvaka. Mladi Ajax sinoć je još jednom oduševio svijet, ali i postao prva momčad u povijesti koja je izbacila slavnog Portugalca iz četvrtfinala najvećeg klupskog nogometnog natjecanja.

Ambicije talijanskog diva bile su jasne - jednom kada su Cristiana doveli iz Real Madrida osvajanje Lige prvaka više nije bio samo san, već i glavni cilj momčadi iz Torina.

Ronaldo je jučer sjajno otvorio utakmicu i činilo se kako će ponovno biti junak večer. Zatresao je ovaj fenomenalni napadač mrežu Ajaxa u 28. minuti, sve je vodilo prema još jednom njegovom polufinalu, ali onda su se gosti iz Amsterdama trgnuli i 'Staroj dami' očitali nogometnu lekciju te pogocima Van de Beeka (34') i Del Ligta (67') još jednom šokirali svijet.

Kamere su u trenucima slavlja mladih igrača nizozemskog kluba često bile fokusirane na Ronalda koji je djelovao shrvano nakon što je postalo jasno da su svi njegovi planovi pali u vodu.

Kada je utakmica završila, novinari su opkolili najveću zvijezdu talijanskog kluba, on se nakratko zaustavio i pozdravio s jednom osobom, a potom samo projurio pokraj ostalih predstavnika medija i ignorirao brojne upite.

Linker
26. travanj 2024 04:53