REUTERS
PROMIJENIO PODLOGU

VIDEO: CONTE PROTIV BARCE I PRIJE POČETKA IGRA PRLJAVO I SLUŽI SE TRIKOVIMA MRSKOG MU MOURINHA Slavni Talijan suzio teren i napravio blatnu oranicu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 19:27

Klasik Lige prvaka na rasporedu je u utorak od 20:45 na Stamford Bridgeu gdje ćemo gledati okršaj Chelseaja i Barcelone.

Katalonski div trenutno je u puno boljoj formi i svakako je favorit, no Chelsea će pokušati napraviti apsolutno sve da svlada španjolskog prvoligaša. Jedan od aduta svakako je lukavi trener Antonio Conte koji će pokušati taktičkim izmjenama nadmudriti Ernesta Valverdea.

Međutim, postoji još poneki način kako Chelsea može zagorčati život zvijezdama Barcelone.

Engleski su travnjaci tradicionalno jedni od najboljih, no iz Chelseaja su za utakmicu protiv Barcelone, teniskim riječnikom rečeno, odlučili promijeniti podlogu.

Španjolski novinari snimili su travnjak Stamford Bridgea koji nije ni blizu engleskog tepiha. Uz to što je blatnjav, poplavljen i razrovan, teren je i skraćen, a sve u svrhu da se oteža Messiju i društvu igra kakvu gaje.

Zanimljiva je to ideja talijanskog stručnjaka Contea koji se ne libi potegnuti za prljavima trikovima, a dio španjolskih novinara odmah je primjetio kako se Conte zapravo služi trikovima jednog od svojih najvećih sportskih neprijatelja, Josea Mourinha.

Linker
23. travanj 2024 18:09