REUTERS/Michael Dalder
MOGLO JE SVE OTIĆI U DRUGOM SMJERU

VIDEO: DVIJE SITUACIJE S ISTIM AKTERIMA MOGLE BI POVUĆI BROJNE RASPRAVE Je li sudac oštetio Bayern i dvaput propustio pokazati na bijelu točku?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 01:16

Real Madrid uspio je preokretom svladati Bayern na Allianz Areni (1:2), ali zbog dvije situacije s ovog polufinalnog okršaja mogle bi se povući brojne rasprave.

Bavarci su u nekoliko navrata tražili od suca Björna Kuipersa da pokaže na bijelu točku, ali Nizozemac niti jednom nije ispunio njihovu želju.

Posebno se tu ističu dvije situacije u kojima smo gledali iste aktere - Roberta Lewandowskog i Daniela Carvajala. Prvi sporni trenutak dogodio se već na samom startu utakmice kada je Poljak s boka ušao u šesnaesterac i poslao jednu opasnu loptu koju u nastavku nekoristi Thomas Müller, a u trenutku tog dodavanja Španjolac ga ruši s leđa. Pitanje je sad je li Lewandowski plasirao loptu prije ili u trenutku starta Carvajala...

Druga sporna situacija nastala je u 46. minuti. Opet su tu u glavnim ulogama isti igrači. Ovoga puta Lewandowski je bio taj koji je glavom pokušao uputiti udarac, ali Carvajal ga hvata sleđa i povlačenjem onemogućava u njegovom naumu. Čini nam se kako je ovo puno kontroverznija situacija on one prve...

Linker
20. travanj 2024 09:39