Neymar
 REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
MA GENIJALAC NEMA ŠTO

VIDEO: EVO ZAŠTO SU BOGATI ŠEICI IZ PARIZA ZA NJEGA ISKEŠIRALI 222 MILIJUNA EURA Neymar fantastičnom solo akcijom ponovno oduševio nogometni svijet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2017. 22:46

Momčad PSG-a nezaustavljivo juri prema prvom mjestu u skupini B Lige prvaka. U četvrtom kolu na svom je stadionu dočekala ekipu Anderlechta i praktički već u prvom poluvremenu riješila pitanje pobjednika (5:0).

Vodeći pogodak za Parižane zabio je Veratti u 30. minuti utakmice, da bi najskuplji nogometaš na svijetu, Brazilac Neymar u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena povećao prednost na 2:0.

Bio je to još jedan spektakularan pogodak igrača koji je prošlog ljeta za 222 milijuna eura stigao na Park Prinčeva. Brazilac je izveo korner, odigrao dupli-pas sa suigračem, spustio se prema kaznenom prostoru i s njegovog ruba neobranjivo opalio za povećanje vodstva.

Do kraja utakmice nogometaši PSG-a mrežu Anderlechta pogađali su još triput, točnije to je za nogom pošlo Kurzawi koji je tako utakmicu okončao hat-trickom. Francuski bek zabio je u 52., 72. odnosno 78. minuti susreta.

Linker
20. travanj 2024 11:09