screenshot dailymotion
ČEKA SE POZIV LEGENDARNOG 'ŽUTOG'

VIDEO: FANTASTIČAN POTEZ DINAMOVE 'OSMICE' KOJI JE ODUŠEVIO NAVIJAČE Robert Prosinečki na ovo ne može ostati imun: E, to se zove 'lopta s očima'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2018. 01:18

Nogometaši Dinama u Bernu su protiv favoriziranih Young Boysa remizirali rezultatom 1:1. Domaći su poveli već na samome početku pogotkom Mbabua, a u nastavku utakmice Dinamo je nakon početnoga šoka pohvatao konce i preuzeo kontrolu na terenu.

Dobra igra Modrih isplatila se u 40. minuti. Olmo je ukrao loptu Švicarcima na svojoj polovici, lopta je došla do Theophile-Catherinea koji dodaje Hajroviću, a Dinamov veznjak fantastično pronalazi Oršića koji se sjurio prema golu Young Boysa i lijepo plasirao u suprotni kut za izjednačenje!

Hajrovićev potez pokazao je svu raskoš njegova talenta i izvrstan pregled igre. Dinamova 'osmica' bila je izuzetno opasna za domaćine i u nastavku susreta. Prvo je u 56. minuti uputio opasan udarac s desetak metara iskosa, a zatim je u 60. minuti driblingom izbacio svog braniča i fantastičnim udarcem pogodio vratnicu!

Ovaj bosanskohercegovački reprezentativac svojim se sjajnim igrama sve više nameće izborniku reprezentacije BiH Robertu Prosinečkom, a nastavi li s ovakvim igrama, nema sumnje da će priliku i dobiti.

Linker
25. travanj 2024 06:13