Action Images via Reuters
PRODAVANJE MAGLE

VIDEO: 'GUARDIOLINE IZJAVE O LIGI PRVAKA SU BACANJE PRAŠINE U OČI!' Tvrdnje velikog Pepa o šansama Cityja izazvale burne reakcije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2019. 09:55

Može li Manchester City osvojiti Ligu prvaka. To je pitanje koje muči navijače 'Građana' koji bi sigurno voljeli da se njihov klub popne na krov Europe kao što je posljednjih nekoliko godina na krovu Engleske.

Pep Guardiola i njegova momčad imaju maksimalnih 9 bodova uz gol razliku 10:1 u grupi C u kojoj igraju još Dinamo, Šahtar i Atalanta. 'Građani' su, uz PSG i Bayern, jedna od tri momčadi s maksimalnim učinkom i sigurno ih i zbog toga mnogi analitičari smatraju jednim od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka.

Međutim, bilo je tako i prethodnih godina, a najveći uspjeh Manchester Cityja je polufinale u sezoni 2015./16. Nakon toga su ispali u osmini finala te dva puta u četvrtfinalu pa je zbog toga Pep Guardiola uoči utakmice protiv Atalante izjavio kako oni još nisu spremni za osvajanje Lige prvaka.

„Ja bih rekao da je to više nekako spuštanje tenzija, da se baci fokus na ostale ekipe”, komentirao je tu izjavu u podcastu Sportskih novosti trener Lokomotive Goran Tomić.

Što je još Tomić izjavio o Manchester Cityju i Pepu Guardioli pogledajte ovdje:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' s Mislavom Oršićem i Goranom Tomićem pogledajte ovdje:

Linker
25. travanj 2024 07:51