Alex Caparros/Getty Images
PRESICA UOČI POLUFINALA

VIDEO: IVAN RAKITIĆ OTKRIO RECEPT ZA USPJEH U SPEKTAKLU PROTIV LIVERPOOLA 'Na nama je da slušamo i slijedimo najvećeg igrača u povijesti nogometa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 20:54

Ivan Rakitić najavio je sutrašnju (srijeda) prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola na Camp Nou.

Na njoj je između ostaloga rekao da je Lionel Messi čovjek s misijom. Naime, sjajni Argentinac je je uoči početka sezone naglasio da mu je cilj osvajanje Lige prvaka po peti put, a sada je dva koraka udaljen od cilja.

"Kada god i šta god naš kapetan kaže, mi smo tu da ga slijedimo. Leo je veliki šampion zadnji 10 sezona i vidjeti ga kako podiže pehar pobjednika s takvom radošču sve nabrijava. Ako je Leo tako sretan kada pobijedi svaku utakmicu, kako bi se mi ostali trebali onda osjećati? Mi smo sada još i željniji, ako je to moguće", rekao je Rakitić, pa nastavio.

"Mi smo Barcelona. Moramo dati sve od sebe i biti sposobni slijediti najboljeg igrača u povijesti nogometa koji nam daje samopouzdanje. Messi je dosad osvojio četiri Lige prvaka i ne mislim da će sutra biti previše nervozan", dodao je hrvatski veznjak.

Onda je komentirao Liverpool i njihovog menadžera Jürgena Kloppa.

BARCELONA, SPAIN - APRIL 30: Ivan Rakitic of Barcelona attends an FC Barcelona press conference ahead of their UEFA Champions League semi-final first leg match against Liverpool. On April 30, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

"Klopp je uvijek imao vrlo organizirane momčadi. Možete vidjeti da pazi na svaki detalj i poboljšao je sve svoje momčadi. Bit će komplicirano braniti se protiv njih. Imaju jako dobre napadače i moramo igrati momčadski. Moramo ih rano zaustavljati i ne dati im da utrčavaju u naš prostor. Mi moramo diktirati ritam utakmice i držati ih dalje od našeg gola", zaključio je Rakitić.

Linker
24. travanj 2024 14:04