Screenshot: Youtube
NA 'STUPU SRAMA'

VIDEO: JEDAN DETALJ VELIKOG FINALA PROŠAO JE POTPUNO NEZAPAŽENO Kapetan na optuženičkoj klupi: Ramosa su 'razapeli', a istina je potpuno drugačija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2017. 10:20

U velikom finalu Lige prvaka u Cardiffu između Real Madrida i Juventusa jedan je detalj prošao potpuno ispod radara i promaknuo je velikoj većini nogometnih fanova.

Naime, u 84. minuti susreta Realov kapetan Sergio Ramos je bio glavni krivac za isključenje Juana Cuadrada. Juventusov Kolumbijac u igru je ušao u 66. minuti umjesto Andree Barzaglija, a onda je požutio dva puta u svega 18 minuta.

Onaj iskljužujući žuti dobio je nakon preočite Ramosove simulacije. Nakon jednog klizećeg starta Realovog kapetana uz aut-liniju Cuadrado je da bi stigao do lopte jedva dotaknuo Ramosa rukom, a ovaj se srušio kao pokošen.

Mnogi su mislili da je Ramos pao zbog ranije spomenutog dodira rukom, ali istina je drugačija. Ako pomno pogledate usporenu snimku vidjet ćete da je Cuadrado zapravo nagazio Ramosa na stopalo, te se zato ovaj srušio. Iako se Cuadrado ispričao Ramosu, sudac Felix Brych bio je neumoljiv i Juventus je kraj susreta dočekao s desetoricom.

Juventusovi pristalice su se nakon susreta okomili na Ramosa na društvenim mrežama prozvavši ga varalicom i simulatnom, uz komentar da je on trebao dobiti drugi žuti karton, ali istina je zapravo bila drugačija.

Linker
20. travanj 2024 17:31