screenshot
NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK

VIDEO: JEDNA JE SNIMKA SLOMILA APSOLUTNOG HEROJA DRAME U AMSTERDAMU Pokazali mu video nakon kojeg jednostavno nije mogao zadržati suze

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2019. 16:02

U posljednjim sekundama uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Ajaxa i Tottenhama (2-3) Lucas Moura postigao je svoj treći gol na utakmici i odveo Spurse u finale najjačeg europskog nogometnog natjecanja.

Bio je to, ne računajući produžetke, najkasnije postignuti gol u povijesti Lige prvaka, a nakon utakmice, tijekom razgovora s novinarima, Tottenhamov junak pogledao je snimku svog pobjedničkog gola, uz komentar na portugalskom.

Moura je s lica morao brisati suze...

- Naravno, ovo je najveća večer u mojoj karijeri. Postići tri gola u polufinalu Lige prvaka je nevjerojatno, rekao je Moura novinarima.

- Prepun sam emocija. Nogomet je nevjerojatna stvar, zbog njega možete doživjeti ovakve posebne trenutke, dodao je Brazilac.

Tottenham će u svom prvom povijesnom finalu Lige prvaka igrati protiv Liverpoola koji je plasman u završnicu dan ranije na podjednako dramatičan način izborio protiv Barcelone.

Dvoboj se igra prvog lipnja u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.

Linker
25. travanj 2024 00:11