Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their first goal Reuters / Phil Noble Livepic
Reuters / Phil Noble Livepic

DRUŠTVENE MREŽE VRIŠTE

VIDEO: JUVENTUS JE MOŽDA IZGUBIO, ALI MANDŽUKIĆU SE DIVE APSOLUTNO SVI Navijači u deliriju zbog njegove majstorije: 'Strašno. Ovo je umjetnično djelo'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.06.2017. u 22:48

 • Real Madrid obranio je naslov pobjednika Lige prvaka. Juventusova obrana primila je svega tri gola na putu do ovogodišnjeg finala Lige prvaka u 12 utakmica i onda joj je večeras 'kraljevski klub' zabio četiri komada i slavio sa 4:1.

  Mario Mandžukić spasio je čast 'stare dame' jednim od najljepših golova u povijesti finala Lige prvaka. U 27. minuti primio je loptu leđima okrenut prema golu i iz poluvoleja preko glave savladao Keylora Navasa u tom trenutku za poravnanje. Nije bilo dovoljno. Casemiro i Ronaldo svojim drugim golom nakon asistencije okrenuli su vodu na Realov mlin, a Marco Asensio je stavio točku na i.

  Kako bilo, društvene mreže su nakon Mandžine majstorije jednostavno eksplodirale. U nastavku donosimo neke od komentara:

  "Lopta nije dodirnula tlo. Ovo je pravo umjetničko djelo".

  "Isuse. Mario Mandžukić zabio je gol stoljeća i to u finalu Lige prvaka".

  "Ovaj gol će se ponavljat u usporenim snimkama još godinama".

   

  "Ovo je jedan od najboljih golova Lige prvaka ikad".

  "Naklonite se Mariju Mandžukiću".

  "Strašno, nevjerojatno".

   

  "Ovo nije samo gol. Ovo je umjetničko djelo".