Soccer Football - Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Atalanta - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - September 18, 2019 Atalanta's Josip Ilicic in action with GNK Dinamo Zagreb's Dani Olmo REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS

NAKLON DO PODA

VIDEO: 'KAD SAM JA BIO U SLIČNOJ SITUACIJI, NISAM ZNAO GDJE GONIM' Trener Dinama: 'Najbolji kojeg sam trenirao. I kao igrač i kao čovjek!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.09.2019. u 09:08

 • Dani Olmo protiv Atalante nije zabio gol, nije čak ni asistirao za neki od četiri pogotka, ali svejedno je zadivio cijeli nogometni svijet. Svojim majstorijama izluđivao je igrače lani treće najbolje momčadi Italije, a nakon utakmice do poda mu se naklonio i njegov trener.

  Nenad Bjelica nakon utakmice konstatirao je kako je mladi Španjolac 'daleko najbolji kojeg je ikad trenirao. I po igračkim i po ljudskim karakteristikama', konstatirao je zadivljeni strateg modrih.

  - Sebe smatram normalnim čovjekom, ali kada sam sa 28-29 godina trebao otići iz Osijeka i čekao da se realizira transfer u inozemstvo, nisam znao gdje 'gonim'. A Dani ima 21 godinu i to kako se on normalno ponaša pod tim slinim pritiskom i obasut tim brojnim ponudama, to jednostavno - nije normalno!, dodatno je pojasnio trener hrvatskog prvaka u podcastu Sportskih novosti.

  Pogledajte video:

  Cijela emisija u kojoj su gosti bili Bjelica i Butina:

  Iz drugih medija