REUTERS/Hannah McKay
KOMENTAR ZA BT SPORTS

VIDEO: KAKAV KOMPLIMENT ZA MODRIĆA I TO IZ 'NEPRIJATELJSKIH' REDOVA Legenda Liverpoola se naklonila kapetanu Vatrenih: 'Je li on najbolji na svijetu?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 19:01

Nakon trećeg uzastopnog osvajanja naslova pobjendika Lige prvaka Steven Gerrard, legenda Liverpoola, naklonio se jednom igraču Reala.

Nije to bio dvostruki strijelac Gareth Bale, kojem su se divili na veličanstvenim škaricama, nego kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Legendarni kapetan Redsa analizirao je veliko finale u Kijevu za BT Sports, a sugovornici su mu bili Rio Ferdinand, Frank Lampard i Gary Lineker.

KOMENTAR GERRARDA O MODRIĆU POGLEDAJTE OD 9.00

"Jeste li vi vidjeli ovu predstavu Luke Modrića? Je li on najbolji vezni igrač na svijetu ovoga trenutka", rekao je Gerrard, okrenuvši se prema Lampardu i Ferdinandu.

"Njegova izvedba bila je nevjerojatna. Primao je loptu u teškim pozicijama, na malom prostoru, nalazio je prostor između trojice, četvorice igrača, a radio je to tako smireno pod pritiskom. Bio ga je užitak gledati, bila je to posebna predstava", rekao je Gerrard.

Na njegove riječi nadovezao se Lampard.

"Luka igra kao da je u parku. Ništa ga ne smeta, primi loptu i samo nastavi s njim. Jako je smiren", dodala je Chelseajeva legenda.

Linker
20. travanj 2024 09:38