REUTERS/Emmanuel Foudrot
MAJSTOR!

VIDEO: KAKAV POTEZ HRVATSKOG REPREZENTATIVCA U LIGI PRVAKA! Kramarić solo prodorom i prekrasnim pogotkom najavio veliki povratak svoje momčadi

Piše: HinaObjavljeno: 07. studeni 2018. 23:42

U četvrtom kolu skupine F Lige prvaka Manchester City je deklasirao Šahtar sa 6-0, a u drugom susretu Lyon i Hoffenheim su odigrali 2-2 premda je domaćin imao 2-0 i igrača više. Jedan od tvoraca preokreta bio je naš Andrej Kramarić.

"Lavovi" su poveli u 20. minuti golom Nabila Fekira iz akcije u kojoj je domaćin tri puta opasno prijetio, a tek je Fekir zabio. Prvo je Mendy pogodio vratnicu, potom je Ndomdepe pucao, Oliver Baumann obranio, da bi Fekir iz trećeg pokušaja pospremio loptu u mrežu. Osam minuta kasnije već je bilo 2-0. Ndomdele je pucao, a lopta je pogodila njemačkog stopera, promijenila smjer i završila u golu.

U 51. minuti gosti su ostali s igračem manje, nakon što je isključen Kasim Nuhu, no u 65. minuti su se golom Andreja Kramarića vratili u život. Hrvatski napadač je povukao loptu gotovo s centa i udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Anthonyja Lopesa.

Neumorni Nijemci su u trećoj minuti nadoknade uspjeli izjednačiti, a u akciji je sudjelovao i Kramarić. Hrvatski reprezentativac je ubacio iz slobodnog udarca, Joelinton prebacio glavom na drugu vratnicu, gdje je Pavel Kaderabek zabio za 2-2.

Na ljestvici vodi Manchester City s devet bodova, Lyon ima šest, Hoffenheim tri, a Šahtar dva boda.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 11:36