Action Images via Reuters
IGRA MAČKE I MIŠA

VIDEO: KAKO JE PAO NOVI REKORD LIGE PRVAKA Veliki šef Liverpoola naredio 'gaženje do kraja', navijači briljiraju: Evo zašto volim crvenu boju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2017. 12:13

Liverpool i Sevilla plasirali su se u osminu finala Lige prvaka iz skupine E. Momčad Jurgena Kloppa napravila je to na briljantan način, jednostavno je razbila moskovski Spartak s pomalo nestvarnih 7:0. Bila je to od starta igra mačke i miša, a pali su naravno i novi rekordi.

Osim što je dotigao najveću ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka (isto su napravili Mariboru u Sloveniji), Liverpool je postigao i novi rekord - najviše postignutih golova na domaćem terenu u prvoj fazi Lige prvaka, koji je do sada držao Manchester United.

Ne treba posebno naglašavati da su i trener i navijači oduševljeni.

"Uvijek je dobro postići jedan ili dva rana pogotka, ali na poluvremenu sam rekao igračima da pokažemo svima kako smo naučili na svojim pogreškama i da moramo nastaviti dalje. Nemam se na što žaliti, sve je bilo odlično, a obrana je bila besprijekorna, što mi se posebno svidjelo. Ne brine me previše koga ćemo dobiti u ždrijebu, iako me kuglice uvijek spoje s Realom iz Madrida, a vidjet ćemo što će biti u ponedjeljak. Nemamo posebnih želja za suparnika, ali bit će lijepo nakon dugo vremena igrati osminu finala", izjavio je trener Jürgen Klopp, a reakcije navijača, onih kojima je crvena boja prirasla srcu jednostavno su - neprocjenjive.

"Navijanje za Liverpool je jedna od najstresnijih stvari u mom životu, ali dani kao ovaj me podsjete zašto to nikad ne bih promijenio. Kakva pobjeda! Nogomet u svom najboljem izdanju", samo je jedan od stotine komentara navijača na društvenim mrežama na temu 'zašto volim crveno'.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 16:37