Screenshot: Youtube
NIJE IZDRŽAO

VIDEO: KAMERE U TUNELU RAZOTKRILE RONALDA Pogledajte što je Realova zvijezda prigovorila suigračima, nitko mu nije odgovorio ni riječ

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2017. 14:01

Kamere na San Paolu zabilježile su sinoć zanimljiv trenutak u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka između Napolija i Real Madrida. Uhvatile su Cristiana Ronalda kako prigovara Pepeu i svojim suigračima da se 'ne znaju braniti'.

Napoli je na poluvremenu vodio 1:0 golom Driesa Mertensa iz 24. minute i bili su puno bolja momčad na travnjaku. Visokim presinog praktički su onemogućili Realove napade, dok su oni sami bili izuzetno opasni. Realova je obrana često bila na 'stražnjoj nozi', a na kraju prvih 45 minuta statistika je pokazivala da je Napoli uputio 11 udaraca prema vratima Keylora Navas.


---.

As piše kako je na poluvremenu Realov trener Zinedine Zidane igračima 'očitao bukvicu' i rekao im da moraju povećati intenzitet svoje igre i da se odmaknu igru što dalje od svojih vratiju. S tom su porukom Realovi igrači krenuli natrag na teren, a onda su kamere uhvatile Ronalda kako se žali Pepeu. 'Ne znamo se braniti", pojadao se Cristiano sunarodnjaku, dok su u blizini stajali Marcelo, Casemiro i Karim Benzema.

Zanimljivo, nitko mu nije odgovorio.

I uistinu, u drugom je dijelu Real djelovao puno bolje, a dva gola iz 51. i 57. minute u režiji Sergija Ramosa slomili su otpor Napolija i na kraju gostima donijeli 3:1 pobjedu i plasman u četvrtfinale.

Nakon susreta Benzema je branio tercet BBC čiji je sam dio, uz Ronalda i Garetha Balea.

"Mi nismo samo zaduženi za golove, mi radimo naporno za momčad. Na poluvremenu smo razgovarali o svemu i popravili smo igru", rekao je Benzema.

Tercet BBC branio je i Brazilac Marcelo.

"Kritike na račun BBC-a mi ulaze na jedno uho unutra, a na drugo izađu van".

Linker
19. travanj 2024 09:51