screenshot
VELIKA POGREŠKA VELIKANA

VIDEO: LEGENDA OSTALA U TOTALNOM ŠOKU NAKON KIKSA JEDNOG OD NAJVEĆIH SVIH VREMENA 'To što je on napravio ne bi napravio niti trećeligaški vratar...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2019. 23:15

Desetkovani Manchester United otišao je u Pariz na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, a uoči samog dvoboja malotko je vjerovao u prolaz Engleza obzirom na činjenicu da je momčad Solskjaera poražena u prvom susretu 2:0, a i lista ozlijeđenih bila je poduža.

Ipak, Vragovi su sjajno krenuli u utakmicu i poveli golom Lukakua već u drugoj minuti. Stvari je na početak vratio Alves u 12., a onda se dogodio veliki kiks iskusnog Buffona na kakav nogometni svijet nije navikao.

Rashford je iz očaja opalio s oko 25 metara, Buffon je iznimno loše reagirao i lopta mu je ispala iz ruku, a na odbijanac je natrčao Lukaku i postigao svoj drugi pogodak.

Ovakva reakcija iznenadila je i Antona Samovojsku, doajena sportskog novinarstva u Hrvatskoj.

- To što je on napravio ne bi napravio niti trećeligaški vratar i nije mu nikakva isprika što je padala kiša. Znamo kako se vratari trebaju postavljati kada pada kiša i to nije ništa novo, a pogotovo za tako jednog iskusnog bvratara i velikana. To što je on načinio je zaista nešto nevjerojatno.

Linker
19. travanj 2024 00:32