REUTERS/Sergio Perez
IZBAČEN IZ TAKTA

VIDEO: MANDŽUKIĆEV TRENER POLUDIO OD BIJESA NA SVOG IGRAČA 'Izvadit ću ga iz igre, pa nije mu ovo Fiorentina'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 20:29

Juventus je u drugom kolu Lige prvaka bez većih problema svladao Young Boyse 3:0. Bila je to večer Paula Dybale, koji je postigao hat-trick, a iskreno, mogao je zabiti i još pokoji. Uistinu mu je sve polazilo kako je zamislio, bila je to jedna od onih utakmica u kojoj je Argentinac pokazao sav raskoš svog talenta.

Međutim, mediji su primijetili jednu situaciju na utakmici koja je ukazala na to da strateg Juventusa Massimiliano Allegri nije bio prezadovoljan izvedbom jednog od svojih pulena. Snimka pokazuje da je Allegri u nekoliko navrata bio bijesan zbog igre Federica Bernardeschija, bivšeg Fiorentininog nogometaša.

"Izvadit ću ga iz igre, pa nije mu ovo Fiorentina! Neka doda loptu već jednom, moramo zabiti gol ovdje!", ljutit je bio Allegri.

Novinari su nakon utakmice odmah tražili Bernardeschija da prokomentira odnos s trenerom:

"Da, bio je pomalo ljut na mene zbog moje igre, no mi smo u vrlo dobrom odnosu. Uvijek nastoji da bude shvaćen, posebice kad je bijesan. Ima poseban način izražavanja, možda je to i zbog njegovog toskanskog narječja."

Inače, ovo je, računajući sva natjecanja, bila deveta uzastopna pobjeda, nikad Juve u povijesti nije imao takav start u sezonu.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 10:45