Screenshot
DOGODI SE I NAJSKUPLJIMA

VIDEO: MESSI SE ULOVIO ZA GLAVU, CAMP NOU JE ZADRHTAO Pogledajte kako je Barcina zvijezda od 100 milijuna u zadnjoj minuti promašila sigurno finale!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2019. 01:28

Barcelona je u prvoj polufinalnoj utakmici na Camp Nouu pomela Liverpool rezultatom 3:0. U prvome poluvremenu Luis Suarez je doveo Barcelonu u vodstvo sjajnim pogotkom na asistenciju Jordija Albe.

U nastavku je Liverpool zaigrao hrabrije i zaredale su se šanse pred golom Barce, no u tim je trenucima fantastični Ter Stegen spašavao domaću momčad. A onda je na scenu stupio argentinski čarobnjak Lionel Messi.

Prvo je u 75. minuti natrčao na odbijanac i povisio na 2:0, da bi sedam minuta poslije izveo novu majstoriju i fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca s oko 25 metara u same rašlje Alissonova gola.

Dembele bottles a great scoring chance at the end of the game from r/soccer

U sudačkoj nadoknadi španjolski stručnjak na klupi Barcelone Ernesto Valverde napravio je dvostruku izmjenu, ušli su Ousmane Dembélé i mladi Carles Aleñá, a izašli su Luis Suarez i Sergi Roberto.

U posljednjim sekundama susreta Barcelona je mogla povisiti rezultat na nestvarnih 4:0. Sijevnula je kontra, neumorni Leo Messi pretrčao je pola terena, sjurio se prema golu Liverpoola i zatim poslao povratnu do Dembéléa koji se mogao proslaviti samo minutu nakon ulaska u igru. Međutim, njegov mlaki i katastrofalno izveden udarac bez poteškoća je u ruke uhvatio brazilski vratar.

Messi se hvatao za glavu zajedno s navijačima na Nou Campu, a i sam Dembélé je u čudu gledao što je propustio realizirati.

Francuski napadač u Barcelonu je stigao 2017. iz Borussije Dortmund, a katalonski je klub za njega platio vrtoglavih 105 milijuna eura. Sva je prilika da uprava Barce još uvijek čeka kada će se taj transfer napokon isplatiti.

Uzvratna polufinalna utakmica igrat će se 7. svibnja na Anfieldu u Liverpoolu.

Linker
23. travanj 2024 06:56