Eddie Keogh / REUTERS
PORAZ REAL MADRIDA

VIDEO: MODRIĆ NA UDARU DIJELA NAVIJAČA ZBOG GOLA KOJI JE 'UBIO' UTAKMICU, A KRIVAC JE ZAPRAVO SERGIO RAMOS Luka se oglasio nakon susreta i poručio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. studeni 2017. 10:46

Real Madrid sinoć je na Wembleyju poražen od Tottenhama 3:1 i tako produbio krizu u kojoj se posljednjih nalazi. Momčad Mauricija Pochettina potpuno je nadigrala europskog prvaka i pokazala kako ove sezone može uistionu daleko dogurati.

Gol u 65. minuti 'ubio' je utakmicu. Christian Eriksen je nakon sjajne kontre pogodio za vodstvo 3:0 i tada je bilo jasno kako se Real do kraja utakmice više neće moći vratiti.

Eriksen je u tom trku pobjegao Luki Modriću koji se sada zbog toga našao na udaru dijela javnost i navijačai, no krivac je zapravo Sergio Ramos. Kapetan Reala nije napravio prekršaj na Alliju i tu je zapravo sve bilo gotovo.

Kad je Luka vidio da Ramos nije napravio prekršaj, krenuo je prema svome golu, ali više nije mogao sustići Eriksena koji je jednostavno bio brži. Danac je samo pospremio loptu koju mu je lijepo ubacio Kane nakon dodavanja Allija.

"Situacija definitivno nije ugodna, ali otkako sam ja u Realu bili smo i u težim situacijama pa smo se izvlačili iz njih. Tottenham je bio bolja momčad, a mi trenutno jednostavno ne igramo dobro. Daleko smo od onog što možemo i znamo. Nemamo nikakvih fizičkih, ili psihičkih problema nego trenutno jednostavno nismo dobri", priznao je Luka Modrić nakon susreta.

Linker
24. travanj 2024 16:31