Subašić
 REUTERS/Benoit Tessier / REUTERS
POTOP U KNEŽEVINI

VIDEO: MONACO I SUBAŠIĆ NASTRADALI OD BUNDESLIGAŠKE SENZACIJE Teška večer za vratara Vatrenih: Hrvat čak četiri puta vadio loptu iz mreže

Piše: HinaObjavljeno: 22. studeni 2017. 00:01

U skupini G Bešiktaš je osigurao prvo mjesto nakon što je u Istanbulu odigrao 1-1 protiv Porta. Bešiktaš je tako prvi put u povijesti izborio plasman u osminu finala Lige prvaka premda je bio u četvrtinalu Kupa prvaka 1987. godine.

U drugom susretu iz ove skupine RB Leipzig je na gostovanju pobijedio Monaco 4-1, a svih pet golova je palo u prvom dijelu. Njemački sastav je već nakon devet minuta vodio 2-0 nakon dvije katastrofalne pogreške Jemersona.

Brazilski branič je u 6. minuti zatresao vlastitu mrežu, a tri minute kasnije poklonio gostima loptu nakon čega je Timo Werner zabio za 2-0. Isti je igrač u 31. minuti realizirao kazneni udarac za velikih 3-0. U 43. je smanjio Radamel Falcao, ali je dvije minute kasnije Naby Keita zabio za 4-1. Danijel Subašić je branio za momčad iz Kneževine i bio je nemoćan kod svih golova.

Turski sastav uoči zadnjeg kola ima 11 bodova i više ga niti jedan klub u skupini ne može dostići. Porto je drugi sa sedam bodova, koliko ima i RB Leipzig na trećem mjestu, ali je Porto bolji u međusobnom skoru. Monaco je posljednji s dva boda. U posljednjem kolu Porto dočekuje Monaco, a RB Leipzig će ugostiti Bešiktaš.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:03